Buiten schilderwerk

Voor alle werkzaamheden die wij voor u gaan uitvoeren in de toekomst ontvangt u een passende en gratis offerte. De gewenste werkzaamheden komen wij bij u op locatie bekijken, de beoordelen en bespreken om zo een goede passende offerte te kunnen aanbieden.

Mochten er grotere reparaties zijn dan kunnen deze uitgevoerd worden door een gerenommeerd aannemersbedrijf die constructies van hout e.d. kunnen repareren en gedeeltelijk vervangen daar waar nodig. Ook hiervoor maken wij vooraf een duidelijke offerte en afspraak met u zodat u geen verassingen krijgt achteraf.

U kunt uiteraard kiezen om de gehele woning of etage te laten schilderen maar uiteraard bestaat er ook de keuze om een gedeelte van de woning of bepaalde onderdelen te laten behandelen en schilderen.

Voor de juiste kwaliteit adviseren wij de beste producten om mee te werken en om uw bezit zo goed als mogelijk te beschermen.

Merken als Sigma, Sikkens, Wijzonol en SPS worden door ons geadviseerd en gebruikt met uitstekende resultaten.

Mogelijkheden:

Uiteraard zijn er vele verschillende mogelijkheden om uw buitenwerk uit te voeren. Hieronder een aantal mogelijkheden die wij aanbieden:

  • Schoonmaken & Repareren van houtwerk
  • Schilderen van houtwerk
  • Houtrot reparaties

De staat van de te behandelen oppervlakken zoals de kozijnen, deuren en boeiborden die geschilderd moet worden bepalen de keuze van de behandeling van de ondergrond voor het beste resultaat. Dit is ook de reden dat wij altijd op locatie komen kijken naar de wensen binnen de opdracht. En om te beoordelen wat er moet gebeuren om goede bescherming aan te brengen.  

Tip: 
Houtwerk zoals kozijnen ademen van binnen naar buiten toe. Om deze reden is het ook zeer belangrijk dat niet alleen de buitenzijde in orde is maar ook de binnenzijde van het houtwerk goed onderhouden wordt!